Kinderland speeltoestellen

Kinderland Speeltoestellen is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en installeren van hoogwaardige speeltoestellen. Met jarenlange ervaring en een passie voor spelen, streven we ernaar om speelplezier en avontuurlijke ervaringen te bieden aan kinderen van alle leeftijden.

Onze speeltoestellen worden vervaardigd met oog voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. We werken met diverse materialen, waaronder robuust robinia hout, dat zorgt voor een natuurlijke uitstraling en langdurige speelplezier. Elk speeltoestel wordt met zorg ontworpen en aangepast aan de specifieke wensen en behoeften van onze klanten.

Of het nu gaat om natuurlijke speelstructuren, uitdagende klimtoestellen, inclusieve waterspeelplekken, of buitenklassen, we bieden een breed scala aan mogelijkheden om speelplekken te creëren die kinderen uitnodigen tot actief spel, ontdekking en sociale interactie.

Bij Kinderland Speeltoestellen geloven we in de kracht van spelen. Spelen stimuleert de fysieke en cognitieve ontwikkeling van kinderen, versterkt hun creativiteit en bevordert gezonde en actieve levensstijl. Onze missie is om inspirerende speelomgevingen te creëren waar kinderen zich vrij kunnen bewegen, plezier kunnen hebben en onvergetelijke herinneringen kunnen creëren.

Speelhuis Hummel

Met ons ervaren team van ontwerpers, technici en installateurs streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van ons werk. We bieden professioneel advies, maatwerkoplossingen en een hoog niveau van klantenservice om ervoor te zorgen dat elk project succesvol wordt gerealiseerd.

Kinderland Speeltoestellen is trots op de bijdrage die we leveren aan het creëren van speelplezier en het bevorderen van gezonde speelomgevingen voor kinderen overal ter wereld. We streven ernaar om continu te innoveren en te inspireren, zodat we kunnen blijven voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten.

Samen met Kinderland Speeltoestellen kunt u vertrouwen op hoogwaardige speeltoestellen, innovatief ontwerp en een betrouwbare partner voor al uw speelprojecten.

Ons team

Elias Zomer

Elias Zomer

Stef Hielkema

Stef Hielkema

Tjerk Wildeman

Tjerk Wildeman

Een milieubewuste keuze

Bij Kinderland Speeltoestellen streven we naar een milieu-bewuste benadering in al onze ontwerpen en constructies. Naast het bieden van speelplezier, staat kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid bij ons voorop. We maken bewuste keuzes door milieuvriendelijke en solide materialen toe te passen, met speciale aandacht voor ons gebruik van de houtsoort robinia. Dit materiaal groeit en wordt gekapt in Europa, waar het op een milieuvriendelijke wijze wordt beheerd. Met zijn lange levensduur is Robinia ideaal voor de constructie van onze natuurlijke speeltoestellen. Door te kiezen voor Kinderland Speeltoestellen, maakt u een milieubewuste keuze voor hoogwaardige, duurzame en veilige speelomgevingen.