Team van ontwerpers staan voor u klaar

Bij Kinderland Speeltoestellen streven we ernaar om buitenspeelplekken te creëren die de verbeelding prikkelen, avontuur stimuleren en bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Ons team van ontwerpers en adviseurs staat klaar om u te ondersteunen bij het realiseren van uw droomspeelplek.

Ontwerp en advies speeltoestellen

Ontdek de mogelijkheden bij Kinderland Speeltoestellen

We hechten veel waarde aan participatie en betrekken graag alle belanghebbenden bij het ontwerpproces. Door middel van workshops en overlegmomenten zorgen we ervoor dat uw wensen en behoeften worden vertaald naar een uniek en functioneel ontwerp. Met behulp van geavanceerde software kunnen we uw speelplek zowel in 2D als 3D visualiseren, zodat u een realistisch beeld krijgt van het eindresultaat.

Bij Kinderland Speeltoestellen staat inclusiviteit centraal. We streven ernaar om speelplekken te ontwerpen die toegankelijk zijn voor kinderen met verschillende fysieke en cognitieve mogelijkheden. Onze speeltoestellen en -omgevingen worden zorgvuldig ontworpen om een inclusieve speelervaring te bieden, waarbij rekening wordt gehouden met diverse speelbehoeften en uitdagingen.

Onze expertise ligt op verschillende gebieden, waaronder natuurlijk spelen, speellandschappen, groene en groenblauwe schoolpleinen, parken, spelen in de openbare ruimte, speelbossen, sporten in de openbare ruimte, calisthenics en attractieparken. We hebben ruime ervaring en kennis op deze terreinen, waardoor we in staat zijn om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke wensen en eisen.

Bij Kinderland Speeltoestellen streven we ernaar om buitenspeelplekken te creëren die niet alleen leuk zijn, maar ook bijdragen aan de ontwikkeling, gezondheid en het welzijn van kinderen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan de realisatie van een unieke en inspirerende speelplek die de fantasie van kinderen prikkelt en hen uitnodigt om actief te spelen en te ontdekken.

Downloads