Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Kinderland hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en streeft ernaar om op verschillende vlakken een positieve bijdrage te leveren.

Ten eerste streven wij ernaar om duurzame en milieuvriendelijke producten aan te bieden. Onze robinia speeltoestellen worden gemaakt van natuurlijk en FSC-gecertificeerd hout, wat bijdraagt aan het behoud van bossen en het verminderen van de impact op het milieu. Daarnaast maken we gebruik van materialen en productiemethoden die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast duurzaamheid hechten we ook veel belang aan sociale verantwoordelijkheid. We zorgen ervoor dat onze speeltoestellen veilig zijn en voldoen aan de geldende normen en richtlijnen. We streven naar inclusiviteit, zodat onze speeltoestellen toegankelijk zijn voor kinderen van alle leeftijden en met diverse fysieke en cognitieve vaardigheden. Op die manier bieden we een inclusieve speelervaring voor iedereen.

Daarnaast ondersteunen wij lokale gemeenschappen en organisaties. We streven ernaar om samen te werken met lokale leveranciers en partners, waardoor we de lokale economie stimuleren en werkgelegenheid creëren. Daarnaast sponsoren we regelmatig lokale evenementen en initiatieven die gericht zijn op het welzijn en de ontwikkeling van kinderen.

Bij Kinderland nemen we onze verantwoordelijkheid serieus en proberen we voortdurend ons MVO-beleid te verbeteren. We zijn toegewijd om speelplekken te creëren die niet alleen leuk en uitdagend zijn, maar ook duurzaam, veilig en inclusief. Door te streven naar maatschappelijke verantwoordelijkheid willen we een positieve impact hebben op zowel het milieu als de samenleving als geheel.