Een eigen visie en specifieke doelstellingen

Bij Kinderland Speeltoestellen streven we ernaar om speelplekken te creëren die inclusief zijn en waar alle kinderen kunnen deelnemen en genieten. We geloven dat spelen een universeel recht is en dat speelplekken toegankelijk en geschikt moeten zijn voor kinderen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Inclusief spelen betekent dat we rekening houden met de diverse behoeften en mogelijkheden van kinderen, ongeacht hun fysieke, cognitieve of sociale achtergrond. Onze ontwerpen worden zorgvuldig overwogen om verschillende speelervaringen en uitdagingen te bieden, zodat alle kinderen kunnen deelnemen op basis van hun eigen capaciteiten en interesses.

Barrière vrij spelen

Inclusief spelen

We streven ernaar om speeltoestellen te creëren die een gevoel van gemeenschap en samenspel bevorderen. Dit kan bijvoorbeeld worden bereikt door middel van inclusieve zitplaatsen, rolstoeltoegankelijke paden, veilige speelzones en interactieve elementen die samenwerking en sociale interactie stimuleren.

Barrière vrij spelen

Daarnaast bieden we ook advies en begeleiding bij participatietrajecten, waarbij we ouders, leerkrachten en kinderen betrekken bij het ontwerpproces. We luisteren naar de behoeften en wensen van de gemeenschap en streven ernaar om hun stem te laten horen bij het creëren van speelplekken die inclusief, veilig en uitdagend zijn.

Onze expertise op het gebied van inclusief spelen strekt zich uit tot verschillende omgevingen, zoals groene en groen-blauwe schoolpleinen, parken, speelbossen, sportfaciliteiten en attractieparken. We hebben een breed scala aan speeltoestellen en accessoires die geschikt zijn voor inclusief spelen, met aandacht voor zowel fysieke als cognitieve vaardigheden.

Bij Kinderland Speeltoestellen geloven we in de kracht van inclusief spelen om kinderen te laten groeien, zich te ontwikkelen en plezier te hebben, ongeacht hun achtergrond. We streven ernaar om speelplekken te creëren waar kinderen samen kunnen komen, vriendschappen kunnen sluiten en herinneringen kunnen maken die een leven lang meegaan.